Există o sumedenie de lucruri care trebuie luate în considerare atunci când planificați data nunții dumneavoastră. Dar ce să faceți dacă se întâmplă să fie în perioada epidemiei de coronavirus? Cu siguranță trebuie să vă faceți un plan de rezervă.

Fiți pregătiți, urmăriți știrile cu atenție și mențineți o conversație deschisă cu furnizorii și oaspeții. Ei sunt cei care vă vor ajuta și vă vor da cele mai bune sfaturi în orice situație. Așadar, indiferent de situația dvs., este important să nu uitați să păstrați calmul și să mergeți mai departe cu încredere. Drept urmare, pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, noi am realizat o listă cu câteva dintre sfaturi de urmat.

Vorbiți cu furnizorii

Uneori, cel mai bine e să ieșiți din zona de confort și să să vă gândiți la cele mai rele scenarii posibile. Întrebați furnizorii despre posibile soluții în cazul în care trebuie să amânați evenimentul dumneavoastră. Drept urmare, ar trebui să aveți o conversație transparentă și sinceră pentru a primi un sprijin și o rezolvare a problemei.

Informați-vă oaspeții

Nu ezitați să informați toți oaspeții. Discutați cu fiecare în parte pentru a afla cum stau lucrurile în realitate. Întrebați dacă au probleme de sănătate, dacă au mai călătorit în această perioadă, încercați să aflați din timp disponibilitatea oaspeților de a veni.

Urmăriți știrile

Fiți la curent cu ultimile știri referitoare la epidemie, astfel încât să puteți preconiza următorii pași pe care să-i faceți. Faceți-vă un plan strategic personal în care să fie menționate toate soluțiile posibile, atât negative cât și pozitive, fiți realiști!

Fiți înțelegători

Cu toții în viața noastră avem momente când ne gândim: ”De ce mi se întâmplă tocmai mie asta?” Aici o fi momentul când ar trebui să începem să ne plângem, dar este exact contrariu la ceea ce ar trebui cu adevărat să facem. Acum e timpul să ne așezăm, să ne gandim mai bine și să ne setăm prioritățile, căci viața e prioritară și trebuie să fim în primul rând sănătoși.

Această listă poate continua și poate fi adaptată la orice situație. Toți suntem diferiți și ne dorim nunta visurilor noastre, ceea ce este corect să visăm la ceva mai bun. Așadar, stați în siguranță și gândiți pozitiv. Nu lăsați un virus să vă fure această experiență de viață uimitoare. S-ar putea să fie diferit de ceea ce ați planificat, dar puteți descoperi, până la urmă, că evenimentul este mai semnificativ și romantic. Aveți grijă de voi!

Cu multă stimă studio Laviust.